Mehmet Akif Ersoy İlkokulu


Vizyon: EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ İLE DONATILMIŞ, ÖĞRENCİLERİNİN YETENEKLERİNİ İYİ KULLANABİLEN, ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLSUN. BÖYLECE KURUMUMUZ; MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İÇERİSİNDE; SÜREKLİ DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ BENİMSEYEREK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLSUN.HER ÖĞRENCİNİN GELİŞTİRİLEBİLECEK BİRÇOK YETENEK VE KABİLİYETİ OLDUĞUNA İNANILIR.

Misyon: MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, MİLLETİNİN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, YAŞAMI SEVEN, DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI,İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR

Başarılar:

Saatler: 8:40 - 12:00 ve 13:30 - 15:00
Isınma: Doğalgaz İle
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı Köy Öğrencileri servisle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Basketbol ,Futbol,Masa Tenisi,Dart
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0354 564 15 09

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sefaatlimehmetakif.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. YAVUZ SLTAN SELİM SK. MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 6 ŞEFAATLİ / YOZGAT

Öğretmen :11
Öğrenci :129
Derslik :12
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :569
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Rakım :907 m Yüzölçümü:833 km2 Nüfus :10.000 Şefaatli ilçemiz, İç Anadolu Bölgemizin Orta Kızılırmak bölümünde yer alır. İlçe merkezi, Karasu ve Aksu çaylarının birleştiği vadi tabanında kurulmuştur. Ankara- Kayseri demiryolu ilçe merkezinden geçer. Doğu ve Kuzeyden Merkez İlçe, Batıdan Yerköy, Güneyden Boğazlıyan, Nevşehir,Kozaklı ve Kırşehir- Çiçekdağı ile komşudur. Şirin, güzel, tipik bir Anadolu yerleşim birimidir.

Adres - CUMHURİYET MAH. YAVUZ SLTAN SELİM SK. MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 6 ŞEFAATLİ / YOZGAT

Ulaşım Her saat başı il merkezine dolmuş seferi vardır. Batıyı doğuya bağlayan tren hattı ilçemizden geçmektedir.(İstanbul-Ankara-Kayseri-Malatya-Van-Kars...). Her gün Kayseri´ye otobüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde olup , ile uzaklığı 43 km dir.